Ngjitës për xham dhe dyer furre dhe mikrovale

Ngjitës për xham dhe dyer furre dhe mikrovale
Një xham furre i shqyer ose gomë mbyllëse që është grisur në derë mikrovale. Zgjidhje ka pak, pos për të blerë pajisje të reja? Nuk është më kështu!

 
Ju mund të përdorni Bison Silicon për temperaturë të lartë që reziston temperaturave të larta për t’u ngjitur lehtë xhamin apo mbyllur çarjen. Është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim për skajet e pllakave të shporetit, kanale të ngrohta dalëse, tymtarë dhe xham në kamin. Pasi të terët plotësisht, mund të përballojë temperatura deri në 300 °C!