Llak për emajl


Llak për emajl

Shishe 20 ml

 

Tretësirë e bardhë për riparimin e emajlit dhe llakut të dëmtuar.

 
Fusha e aplikimit
Për riparim të dëmeve në lavaman, vaskë, dush vaskë, frigorifer, makinë larëse, tenxhere me gaz, tharëse, pllaka, poçeri, qeramikë (porcelan) dhe qeramikë.

Karakteristikat

• Rezistent ndaj ujit të ngrohtë (deri në +80°C)
• Mbulon shkëlqyeshëm
• Shkëlqim i plotë
• Ngjyroset shpejt
• Qëndrueshëm
• Rezistent ndaj motit
• Rezistent ndaj kimikateve
• Mund të aplikohet direkt në material

Përdorimi

Përgatitja
 
Kushtet e punës: Mos e përdorni në temperatura nën + 10 ° C.
Trajtimi paraprak: Sipërfaqja duhet të jetë e thatë dhe e pastër.
Veglat: Brusha përfshirë në paketim.

 

Aplikimi

Hollimi: Mund të hollohet me aceton.
Udhëzimet për përdorim: Tundni shishen para përdorimit. Përdorni furçë në kapak të shishes të aplikoni një shtresë të hollë të ngjitësit. Lejeni të thahet, dhe nëse është e nevojshme, aplikoni shtresë të dytë pas rreth 10 minuta.
Njollat/mbetjet: Hiq njollat e freskëta menjëherë me aceton.
 

Koha e terjes

Për informacion të detajuar në lidhje me kohën e terjes, shih dokumentacionin teknik.