Poly Max® Crystal Express


6300557 BS Poly Max Crystal Express Tube 115gPoly Max Crystal Express kartusa 300g

Poly Max® Crystal Express

Fishek 300g
Tubë 115 g

 
Universal, i pastër kristal, me cilësi të lartë të ndërtimit ngjitës dhe mbyllës i bazuar në teknologji unike SMP me forcë finale super të shpejtë të ndërtimit. Për ngjitje, fiksimin dhe mbylljen e pothuajse të gjithë materialeve të (ndërtimit) në pothuajse të gjitha sipërfaqet (të lëmuara, poroze dhe sipërfaqe jo-poroze). Ekstra i fortë. I qartë si xhami. Super i shpejtë.

 
Fusha e aplikimit
Ngjitje: p.sh. qelqi, guri, guri natyror, beton, llaçi, shumë materiale sintetike, dru, shpërpllaka, Trespa, hekur, alumin, zink, çelik, çelik që nuk ndryshkët dhe metale të tjera, pllaka qeramike, tapë dhe pasqyra.

Fiksim: p.sh. dërrasa skajore, veshje me listela, parmakë dritaresh, pragje, skaje çatish, dërrasa ndërtimi, materiale izoluese, pllaka gipsi, stoli plastike dhe korniza dekorative.

Mbyllje: p.sh. korniza e dritareve (plastike), shkallorë, dërrasa skajore, parmakë dritaresh, pragje, dhe pllaka gipsi. Gjithashtu i përshtatshëm për mbyllje të çarjeve në mure dhe tavane.

Karakteristikat

• I pastër kristal
• Forcë shumë e lartë finale e ngjitjes
• Forcë super të shpejtë finale.
• Përgjithmonë elastik
• Për aplikim të brendshëm dhe të jashtëm
• Ngjyroset (para testit)
• Kapacitet i mirë i mbushjes
• Rezistent ndaj temperaturës prej -40°C deri +100°C
• Rezistent ndaj ujit dhe motit 100% ngjitës (pa tkurrje)
• Aderon në sipërfaqet me pak lagështi
• Pa tretës, ngjitje e shkëlqyer pa parashtresë, pa acid, pa erë, me pipezë ri-mbyllëse

Përdorimi

Përgatitja

Kushtet e punës: Të përdoret vetëm në temperatura midis + 5 ° C dhe + 40 ° C.

 

 

Aplikimi

Udhëzime për përdorim: ngjitjes dhe fiksimin: Aplikoni në vija ose pika (çdo 10 – 40 cm). Gjithmonë zbatohen për qoshet dhe përgjatë skajeve të bordeve të ndërtimit. Saktë e poziciononi materialin brenda 10 minutave dhe shtypni në mënyrë të sigurt ose me goditje të lehtë me një çekiç gome. Nëse është e nevojshme, shtrëngoni apo fiksoni materialet e rënda për 4 orë. Mund të trajtohen pas 2 orësh, lidhja është tashmë mjaft e fortë për të përballuar transportin ose një peshë të lehtë. Forca maksimale finale pas rreth 4 orë, në varësi të sipërfaqes (paktën 1 material poroz) dhe kushtet e ambientit. Ngjitja: Në mënyrë të barabartë të zbatohet për pjesën e poshtme të lidhjes dhe mjetit brenda 10 minutave duke përdorur një thikë të lagur (me ujë me sapun pa limon) shpërndarës ngjitësi apo gisht. Lidhjet vertikale i ktheni nga poshtë lartë. Teret tërësisht pas disa ditësh (varësisht prej trashësisë së shtresës). Kur të ngjyrosni mbi ngjyrën akril, ngjyra mund të thahet më shpejtë.
Njollat/mbetjet: Përdorni spirit të bardhë për të pastruar veglat dhe për të hequr njollat e freskëta. Ngjitësi i mbetur i terur mund të largohet vetëm mekanikisht.
Vërejtje: Koha e përmendur e tharjes bazohet ne ngjitjen e të paktën një materiali poroz dhe një shtrese ngjitësi me trashësi përafërsisht 1 mm. Kur ngjitjen dy materiale jo-poroz ose kur trashësia e shtresës së ngjitësit është më shumë se 1 mm, tharja do të jetë më e gjatë

 

 

Koha e terjes

Për informacion të detajuar në lidhje me kohën e terjes, shih dokumentacionin teknik.