Montagekit® forcim ekstrem


6305369_BS_Montagekit_Extreme_Grip_Card_100_g6303976_BS_Montagekit_Extreme_grip_370_g_Cartridge

Montagekit® forcim ekstrem

Fishek 370g
Tubë 100g

 
Ekstra i fortë, pa tretës, ngjitës ndërtimi i bazuar në shpërndarje polimeri akrilik me një forcë jashtëzakonisht të lartë të ngjitjes fillestare. Ideal për montimin e të gjitha llojeve të materialeve që kanë nevojë të ngjitjes së menjëhershme për sipërfaqet poroze. Lehtë për t’u përdorur dhe për mbushje.

 
Fusha e aplikimit
Ideal për ngjitje ekstra të fortë e të gjitha llojeve të (ndërtimit), materiale të tilla si druri, guri, metali dhe të shumta sintetike, praktikisht për çdo sipërfaqe prej guri, betoni, druri, metali, sintetike, llaçi, pllaka gipsi, etj. Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm . I shkëlqyeshëm për montimin e p.sh. kornizave druri, dërrasa të skajeve, pragjeve, parmakë dritaresh, dërrasa të ndërtimit, veshje me dërrasa, listela, pjesë druri, ulluqe për kabllo, pllaka për emra, numra të shtëpive, dërrasa panel muri, panele, pragje, pllaka qeramike, grepa të varjes, pragje, kuti shpërndarëse.

Karakteristikat

• Ngjitje e lartë fillestare: 120 kg/m²
• Forcë e lartë finale e ngjitjes
• I lehtë për t’u përdorur
• Për mbushje të vrimave
• Kryesisht për përdorim të brendshëm
• Pa tretës
• Elastik përgjithmonë
• Universal
• I përshtatshëm për sipërfaqe jo të rrafshët
• I përshtatshëm
• Rezistent ndaj lagështisë
• Rezistent ndaj temperaturës
• Me kapak ri-mbyllës

Përdorimi

Përgatitja

Kushtet e punës: Mos e përdorni në temperatura nën + 5 ° C.
Vegla: Përdorni revolen me silikon (p.sh. Revole Bison Power) për të trajtuar me fishek. Një çekiç gome mund të përdoret për ngjeshje të lehtë. Përdorni një shpatull shpërndarëse (2 mm) për ngjitje të sipërfaqes.

Aplikimi

Përdoret për: Dërrasat dhe panele për mbulimin e mureve: rreth 5-8 m² / kg varësisht prej peshës së materialit. Listela, skajet (llajsnet) e dërrasave dhe korniza druri: rreth 4-6 m² / kg sipërfaqe.
Përgatitja e produktit: Para përdorimit, e hapni fishekun duke ia prerë majën e plastikës me një thikë të mprehtë. Bashkëngjit pipëzën në fishek dhe e preni atë pjerrtas (hape të paktën Ø 5 mm).
Udhëzimet për përdorim: Aplikoni ngjitës në mënyrë të barabartë në pika apo vija çdo 20-30 cm, në varësi të peshës së materialit. Gjithmonë aplikoni ngjitës në qoshe dhe përgjatë skajeve. Në rast të ngjitjes së sipërfaqes, aplikoni ngjitës holl dhe në mënyrë të barabartë nga njëra anë me një shpatull shpërndarëse. Bashkoni pjesët menjëherë me një lëvizje rrëshqitje dhe shtypni apo goditni lehtë në mënyrë të vendosur. Rregullimet ende mund të bëhen. Nëse është e nevojshme, siguroni ose mbështesni materialet e rënda.

Njollat/mbetjet: Hiq njollat e freskëta menjëherë me ujë. Ngjitësi i tharë i mbetur mund të largohet vetëm mekanikisht.
Këshilla: Përdorni Bison Poly Max® për ngjitje të gurit natyror. Për ngjitjen e materialeve jo-poroz për sipërfaqet jo-poroz, përdorni bizon Poly Max®. Për materialet e ngjitjes në zonat me nivel të lartë të përhershme të lagështisë dhe/ose zonat e ekspozuara në kontakte afatgjate me ujë, përdorni bizon Poly Max®.

 

Koha e terjes
Për informacion të detajuar në lidhje me kohën e tharjes, shih dokumentacionin teknik.