Bison Kit®


6300577_BS_Bison_Kit_Tin_650_ml1301120_BS_Bison_Kit_Tin_250_ml8710439010564_BS_Bison_Kit_Card_506309533 BS Bison Kit Folding Box 55ml6309530 BS Bison Kit Folding Box 140 mlKontaktno lepilo Bison Kit v tubi brezbarvno 50ml

Bison Kit®

Tubë 55 ml dhe 50 ml
Tubë kuti 55 ml dhe 140 ml
Kanaqe 650 ml dhe 250 ml

Super i fortë, universal, ngjitës i lëngshëm kontakti në bazë të gomës neoprene.

 
Fusha e aplikimit
Ngjit dërrasat plastike panel (si Formica®), rimeso, dërrasë e fortë, skaje plastike, gome, lëkure, linoleum, tapë, tekstile apo polieter shkumë për veten, si dhe për dru, shpërpllakë, beton dhe metal. I shkëlqyer për ngjitjen e skajeve të shkallëve, mbulim dyshemeje ose tepih shkallësh, maje të mobileve ose tapiceri, ndër të tjera. Gjithashtu për riparimin e këpucëve, çantave, lodrave dhe tepihëve, ose për të bërë punë (hobi) artizanale, për shembull.

Karakteristikat

• Ngjitet menjëherë
• Super i fortë
• I përshtatshëm për materiale nën tendosje
• Shumë universal
• I lëngshëm
• Rezistent ndaj lagështisë dhe acarit
• Aplikohet lehtë
• Rezistent ndaj temperaturave mes -40°C and +70°C

Përdorimi

Përgatitja

Kushtet e punës: Të përdoret vetëm në temperatura midis 15 ° C dhe 25 ° C dhe një lagështi maksimale të ajrit prej 65%. Në mënyrë për të parandaluar formimin e flluskave për shkak të kondensimit, temperatura e ngjitjes dhe materialeve të lidhura duhet të jetë e njëjtë me temperaturën e ambientit dhe mundësisht midis 18 ° C dhe 20 ° C. Mos i qitni sipërfaqet e ngjitura në rrymë ajrore.

 
Trajtimi paraprak: Materialet e ngjitura duhet të jenë të thara, pa yndyrë dhe pluhur. Pjesët duhet të përshtaten së bashku mirë. Për rezultat optimal, së pari largoni yndyrën.