Poly Max® Original Express


Poly Max® Original Express

Fishek 425 g

 
Ngjitës ndërtimi universal, me cilësi të lartë dhe mbyllëse i bazuar në teknologji unike SMP me forcë finale super të shpejtë. Për ngjitje, fiksim dhe mbyllje të pothuajse të gjitha materialeve të (ndërtimit) në pothuajse të gjitha sipërfaqet (të lëmuara, poroze dhe sipërfaqe jo-poroze). Mund të përdoret brenda dhe jashtë. Super i shpejtë. Ekstra i fortë.

 

Fusha e aplikimit
Ngjitje: p.sh. qelqi, guri, guri natyror, beton, llaçi, shumë materiale sintetike, dru, shpërpllaka, Trespa, hekur, alumin, zink, çelik, çelik që nuk ndryshkët dhe metale të tjera, pllaka qeramike, tapë dhe pasqyra.

Fiksim: p.sh. dërrasa skajore, veshje me listela, parmakë dritaresh, pragje, skaje çatish, dërrasa ndërtimi, materiale izoluese, pllaka gipsi, stoli plastike dhe korniza dekorative.

Mbyllje: p.sh. korniza e dritareve (plastike), shkallorë, dërrasa skajore, parmakë dritaresh, pragje, dhe pllaka gipsi. Gjithashtu i përshtatshëm për mbyllje të çarjeve në mure dhe tavane.

Karakteristikat

• Super ngjitje me forcë finale shumë të lartë.
• Elastike përgjithmonë.
• Për aplikimet e brendshme dhe te jashtme.
• Ngjyroset (para testimit)
• Kapaciteti i mirë i mbushjes.
• Rezistent ndaj temperaturës nga -40 ° C deri + 100°C UV,
• Rezistent ndaj ujit dhe motit, 100% ngjitës (nuk ka tkurrje)
• Aderon në sipërfaqet me pak lagështi, pa tretës.
• Ngjitje e shkëlqyer pa parashtresë, pa acid, pa erë, me pipezë ri-mbyllëse

Përdorimi

Përgatitja
 
Kushtet e punës: Të përdoret vetëm në temperatura midis + 5 ° C dhe + 40 ° C.
Veglat: Përdorimi i revoles me silikon për të trajtuar fishekun.
 
Aplikimi

Përdoret për: Ngjitje në pika: rreth 5-8 m² / kg. Ngjitje në linja: 8-15 m për 1 fishek (varësisht nga diametri i pipëzës së prerë).
Trajtimi i paketimit: ngjitje dhe fiksim: preni pipëzën me një diametër prej të paktën 0,5 cm.

Ngjitja: E preni pipëzën varësisht sipas gjerësisë së preferuar.
Udhëzime për përdorim: ngjitje dhe fiksim: Aplikoni ngjitës në linja ose pika (çdo 10-40 cm), plus gjithmonë në qoshe dhe përgjatë skajeve të materialit të dërrasës. Fikso materialin në vendin e duhur brenda 10 minutave dhe shtypni ose ngjeshni lehtë me një çekiç gome. Nëse është e nevojshme, siguroni ose mbështetni materialet e rënda për 4 orë. Mund të trajtohen pas 30 minutave: lidhja do të jetë mjaft e fortë që të transportohet ose t’i nënshtrohet një peshe të lehtë. Forca maksimale e ngjitjes arrihet pas 4 orëve, varësisht nga substrati dhe kushtet e punës.
Ngjitja: Qitni ngjitës poshtë në pjesën e poshtme të nyjes dhe mjetit brenda 10 minutave me lagështi (ujë sapuni pa limon) me thikë stuko, zbutës ngjitësi ose gisht. ngjitjet vertikale të veglës prej poshtë lartë. Mbulim sipërfaqësor pas rreth 15 minutave, terje e plotë pas disa ditëve (varësisht prej trashësisë së nivelit).
Njollat/mbetjet: Përdorni spiritus të bardhë për të pastruar veglat dhe për të hequr njollat e freskëta. Mbetjet e ngjitësit të tharë mund të largohen vetëm mekanikisht.
Vërejtje:  Koha përmendur e tharjes bazohet ne ngjitjen e të paktën një material poroz dhe një trashësie ngjitësi shtresës së përafërsisht 1 mm. Kur lidhen dy materiale jo-poroz ose kur trashësia e shtresës së ngjitësit është më shumë se 1 mm, tharja do të jetë ndjeshëm më e gjatë.

Koha e terjes

Për informacion të detajuar në lidhje me kohën e terjes, shih dokumentacionin teknik.