Ngjitës për tapeta universal


Ngjitës për tapeta universal

Paketim 150 g

 

Ngjitës për tapeta i bazuar në niseshte me cilësi të lartë .

 
Fusha e aplikimit
Ngjitës për tapeta në bazë të celulozës me cilësi të lartë dhe rrëshirë sintetike  Për të varur të gjitha llojet e tapetave: të lehta, normale, të rënda dhe ekstra të rënda, të veçantë, vinil dhe tekstil.

Karakteristikat

• Nuk bëhet dromca
• Nuk njollos
• Lyhet lehtë
• Korrigjohet lehtë
• Rezistent ndaj lagështisë
• Super i fortë
• pH neutral
• I gatshëm për përdorim brenda 15 minutash
• Paketim vakum
• Llaçi mbetet i freskët

Përdorimi

Përgatitja
 
Kushtet e punës: Njollat e freskëta largoni menjëherë me një leckë të lagur.
Trajtimi paraprak: Nënshtresa duhet të jetë e pastër, e thatë, e lëmuar dhe pa pluhur dhe pa yndyra. Hiq shtresën e vjetër të tapetave me Bison Wallpaper Stripper. Hiq llaçin e lirshëm dhe të mbushni vrimat me Bison Repair Kit. Muret e trajtuar me lateks duhet të pastrohen më parë me një përzierje me ujë dhe amoniak ose largues ngjyre dhe atëherë duhet të thahet mirë. Tërësisht gërryeni muret jo-absorbues (p.sh. latex ngjyrë muri). Para lyeni muret shumë absorbues (p.sh. dërrasat apo llaçin e freskët) së pari lyeni me ngjitës të holluar për tapeta. Muret i pastroni dhe i thani shumë mirë. Papastërtitë në mur mund të shkaktojë njolla në tapeta.
Veglat: furçë, kovë, shkop për përzierje. Veglat pastrohen me ujë menjëherë pas përdorimit.
 

Aplikimi

Hollimi: Hollohet vetëm me ujë
Udhëzimet për përdorim: Përzieni përmbajtjen pak nga pak me ujë të ftohtë derisa të largohen dromcat. Pas 15 minutave përzieni përseri mirë. Tani ngjitësi është gati për përdorim. Aplikoni ngjitës shumë dhe në mënyrë të barabartë në tapeta me një furçë. I kushtoni vëmendje në skaje. Paloni të dy skajet e tapetave në mes dhe leni të absorbohet ngjitësi. Gjatë ngjitjes së tapetave, shtypni skajet, nëse është e nevojshme me një rul. Ndiqni udhëzimet nga prodhuesi i tapetave. Ngjitësi i përgatitur mund të qëndrojë për disa ditë, nëse ruhet në enë i mbyllur.
Njollat/mbetjet: Njollat freskëta dhe ngjitësi i tepërt të largohen menjëherë me një leckë të pastër, të lagur.