Ngjitës për xham


Ngjitës për xham

Sprej 2 ml

 
I shpejtë, kristal i pastër, ngjitës xhami i papërshkueshëm nga uji. I bën të gjitha çarjet e padukshme!

 
Fusha e aplikimit
Ngjitni qelqin dhe kristalin mes vete apo në metal. Ideal për ngjitje dhe riparim qelqi dhe gjësende kristali, si vazo, gota të pijes, brokë, statujë, tas, vitrinë, tavolinë të lartë, llamba ose kornizë.

Karakteristikat

• Shpejt
• Mbrojtje nga UV
• Transparent, i pastër
• Rezistent ndaj ujit
• Rezistent ndaj larjes në enëlarëse

Përdorimi

Përgatitja
 
Kushtet e punës: Mos e përdorni në temperatura nën + 10 ° C.
Trajtimi paraprak: Sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër, pa pluhur dhe yndyra për t’u montuar mirë. Pak e gërryeni metalin për t’u ngjitur më mirë.

 
Aplikimi

Hollimi: Ngjitësi nuk mund të hollohet
Udhëzimet për përdorim: Aplikoni ngjitës jashtë ndikimit të diellit (direkt) hollë në njërën anë. Shtypni fortë pjesët për 10-20 sekonda dhe vendosni në rrezet direkte të diellit. Mos i lëvizni pjesët, gjatë terjes. Bison Glass terët nën ndikimin e rrezeve UV (rrezet e diellit). Ngjitja mund të kryhet vetëm në rrezet direkte të diellit. Është e mundur që të përdorin një UV-llambë me gjatësi valore midis 250 nm për 350 nm.
Njollat/mbetjet: Hiq njollat lagur me aceton. mbetje të thata mund të hiqet vetëm mekanikisht.
Vëretje: Bison ngjitësi për xham terët nën ndikimin e UV-dritës, dmth jashtë në rrezet e diellit direkte apo brenda direkt në një dritare. Bison Glass nuk duhet terur nën një qiell me re, ose në dritë artificiale. Përdorimi i një UV-llambë me një gjatësi vale midis 250 dhe 350 nm lejon për të drejtuar dritën në vendin e ngjitur duke i lejuar terjen.

 
Koha e terjes

Për informacion të detajuar në lidhje me kohën e terjes, shih dokumentacionin teknik.